Ha emlékszel erre a 11 játékra, akkor Te sem vagy már mai darab! Lehet, hogy most is ezekkel kellene játszaniuk!


A legtöbb gyerek számára a legboldogabb korszak természetesen a gyerekkora volt. Ott még minden rendben volt… semmi stressz, semmi munka csak a pihenés és a szórakozás. Mindig ki lehetett aludni magát az embernek, szinte mindenki visszasírja azokat az időket! Persze akkor ezt nem mindenki élvezte, mindig mást akart az ember. Ha óvodába ment akkor miért nem iskolába? Ha iskolába járt már akkor milyen jó lett volna megint óvodásnak lenni… Aztán mikor mindig suliba kellett menni akkor de jó lenne már dolgozni nem kéne mindennap a padot koptatni, amikor meg már dolgozni kellett rájöttünk milyen jó is volt az iskola. Egy kis nosztalgiázásra invitálunk benneteket a következő képekkel. Szinte mindenkit elkap egy kis nosztalgiás hangulat arra mérget veszünk! Nagyon sok tárgy eljutott hozzánk is párat viszont valószínűleg nálunk nem forgalmaztak.  De nem baj mi így is nagyon jót szórakoztunk velük és a kedvenceinké váltak pillanatok alatt! Neked melyik volt ismerős?

Ki volt olyan menő gyerekkorában, hogy volt ilyen transformerszes játéka?

Milyen jók is volt ezek a felpattanós karkötők!

Minden lány kedvencévé vált az Én kicsi pónim!

És valószínűleg minden fiúnak a Nintendó! Nagy áttörés volt ez a gyerekek életében… itt kezdődött a játszóterek üressé válása.

Ilyen ugrálólabdája kinek volt?

Ugye mindenki szerette a 4 tini nindzsa teknős kalandjait?

Egész nap el tudtunk kocsikázni velük!

Mekkora háborúkat lehetett velük vívni! Mindenki akart egyet magának! Ha cukros vizet tettél bele még jól ragadt is a haverod tőle!