17 fotó, amik a tragédia előtt történtek és hatalmas fájdalmat okoztak! Sokuk nem is sejtette, hogy életük utolsó képét csinálták!


Az ember élete során rengeteg képet készít magáról az utókornak. Ebben a cikkben olyan eseteket szedtünk össze, ahol a készült kép után sajnos bekövetkezett a tragédia. Pár esetben az illető tudta, hogy talán élete utolsó képét csinálja, sok esetben viszont nem. Sokkoló képek következnek, amelyeknél nagyon elgondolkoztunk az élet múlandóságán. Mindenki töltse az idejét a szeretteivel ameddig teheti, mert csak egy életünk van. Szokták mondani, hogy az embernek két élete van, a második akkor kezdődik amikor rájövünk, hogy csak egy van.

Ez a 98 éves 2. világháborús veterán a halálos ágyán megkérte a feleségét, hogy még egyszer utoljára adja rá az egyenruháját. Justus Belfield a kép készítése után 1 nappal elhunyt.

Anya és fia csinált egy szelfit a repülőgépen. A gép nem sokkal később lezuhant.

Egy szelfi a lövés előtti pillanatban. Milyen világban élünk…

Gabriela Hernandez posztolta ezt a képet a netre mielőtt öngyilkosságot követett el. Vajon mik játszódtak le az agyában?

Szívszorító belegondolni, hogy itt is lezuhant a gép…

Ez a lány is posztolta ezt a képet az öngyilkosság előtt. Vonat elé vetette magát.

Biztonsági kamerás felvétel egy nőről akit ezután megerőszakoltak és megöltek.

Ez a férfi kitette ezt a képet a terhes feleségével azzal a címmel, hogy “A boldogság ez”. Később leszúrta és kiugrott vele az ablakon a halálba. Micsoda világban élünk!

Újabb repülőgép szerencsétlenség előtt készült kép.

A párizsi lövöldözés előtt készült kép erről a szimpatikus párról.

Ez a fiatal az extrém sport imádata miatt vesztett életét.

Sharon Tate színésznő csinálta magáról ezt a képet a terhessége alatt. Később ezen a napon a Manson família lemészárolta a barátaival együtt. Sokkoló!

A piros ruhában lévő hölgy elvesztette az egyensúlyát és a Niagara vízesésbe zuhant, ahol elvesztette az életét.

Az első műszakján készült ez a kép erről a rendőrnőről. Aznap egy esetnél életét vesztette.

A Challenger-katasztrófa volt az első amerikai űrkatasztrófa, amely repülés közben következett be. 1986. január 28-án az STS–51–L küldetés keretében indított Challenger űrrepülőgép 73 másodperccel az indítás után megsemmisült. A képen a legénység látható utoljára.

Muhammad Aliról készült utolsó kép.

Egy orvlövész lelőtte a kép készítőjét.